Onze Winorama-uitbetalingsverklaringen – Waarheden

Het blijft uw plicht om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van de juiste, huidige voorwaarden van het klantencontract en we raden u aan om regelmatig naar updates te zoeken. Geen enkele persoon jonger dan 18 jaar (of de leeftijd van wettelijke toestemming voor deelname aan de taken die zijn opgenomen in de Oplossingen onder de wetten van welke jurisdictie dan ook – welke van beide hoger is i.

een persoon die niet als “wettelijk oud” wordt beschouwd, kan onder alle omstandigheden gebruikmaken van de Services. Iedereen die niet als ‘wettelijk meerderjarig’ wordt beschouwd en de Winorama’s Solutions gebruikt, zal de voorwaarden van het Klantcontract schenden. Het Bedrijf heeft het recht om oud bewijsmateriaal op te vragen in elk type fase om te verifiëren dat personen die niet ‘legitiem meerderjarig’ zijn de Oplossingen niet gebruiken.

Het bedrijf behoudt zich het recht voor om geld op uw rekening achter te houden totdat uw leeftijd is geverifieerd. Betrokkenheid bij alle taken en games op Winorama staat uitsluitend open voor de lokale bevolking van die rechtsgebieden waar een dergelijke betrokkenheid zowel wettig als niet verboden is.

Het is de enige verantwoordelijkheid van de klant om de legaliteit van het gebruik van onze videogames en diensten voorafgaand aan het bezoek te valideren. We raden u aan om contact op te nemen met een wettige specialist over de geldigheid van het gebruik van onze videogames en oplossingen op uw grondgebied voordat u zich aanmeldt. U vereist en staat ervoor: u bent geen inwoner van: Verenigde Staten, Israël, Frankrijk , Franse Gebieden, Nederland, België, Spanje, Italië, Denemarken, Litouwen, Bulgarije, Cyprus, Irak, Algerije, Marokko, Jordanië, Pakistan, Tunesië, Zuid-Afrika, Australië, Iran, VK, Malta, Griekenland en Zweden.

Enkele bekende onjuiste verklaringen over onze Winorama-uitbetalingsverklaringen

Medewerkers van Winorama, de eigenaren en ook bedrijven en hun vrienden en families komen niet in aanmerking voor enige vorm van promotie die door Winorama wordt aangeboden. Webgokken is in sommige rechtsgebieden mogelijk niet legaal. U erkent en aanvaardt dat het Bedrijf u geen enkel juridisch advies of garantie kan geven met betrekking tot uw gebruik van de Oplossingen en dat het Bedrijf geen enkele voorstelling geeft van de wettigheid van de Aanbieders in uw rechtsgebied.

De Winorama-oplossingen zijn alleen bedoeld voor klanten die door de wetgeving van enige toepasselijke jurisdictie niet verboden zijn om op internet te wedden. www.hr.uddokta64.com/2022/07/04/hoe-winorama-uitbetaling-u-tijd-stress-en-geld-kan-besparen/ Het Bedrijf is niet van plan u in staat te stellen de relevante wetgeving te overtreden. U staat voor, verlangt en aanvaardt garantie dat uw gebruik van de Software en de Oplossingen zal voldoen aan alle relevante wetgeving, wetten en ook richtlijnen.

Vraag advies aan juridisch advies in het toepasselijke gebied als u enige vorm van onzekerheid heeft met betrekking tot de wettigheid van uw gebruik van de Softwaretoepassing en de Providers onder de wetgeving van elke soort jurisdictie die u oplegt. Door deze voorwaarden goed te keuren, accepteert u de hulp van het bedrijf, voor zover u in staat bent, bij de naleving van passende wetten en beleidslijnen.

Uw betrokkenheid bij alle of enige vorm van Winorama-activiteiten, garandeert en staat er onvoorwaardelijk voor dat u niet geclassificeerd bent als een oncontroleerbare gokker. De games zijn alleen bedoeld voor home-entertainment. Door deel te nemen aan Winorama’s games, erkent u en biedt u ook aan dat: Geen enkele aankoop essentieel of nodig is om een van Winorama’s videogames te spelen; je zou kunnen spelen zonder geld in te zetten als je wilt.

3 eenvoudige feiten over onze Winorama-uitbetalingsoverzichten weergegeven

U bent zich volledig bewust van de waarheid dat er een risico bestaat dat u geld verliest door gebruik te maken van onze videogames met softwaretoepassing. Mocht u ervoor kiezen om naar eigen goeddunken geld in te zetten en te bedreigen. Door Winorama te gebruiken, erkent u dat u niet ontdekken dat de games of het merk aanstootgevend, ongewenst, onredelijk of onfatsoenlijk zijn.

opdrachtgevers en ook eventuele opdrachtgevers verkrijgen daarin geen rechten door gebruik te maken van de diensten en/of onze website. Bovendien behoort andere inhoud op de site, bestaande uit, maar niet beperkt tot, het softwareprogramma, afbeeldingen, foto’s, grafische afbeeldingen, foto’s, animaties, video’s, liedjes, geluid evenals berichten of enig ander materiaal van de website toe aan het Bedrijf of een van haar bedrijven en/of haar licentiegevers en is beschermd door het auteursrecht en/of andere intellectuele eigendomsrechten, of diverse andere rechten.

Door de site als deelnemer te gebruiken (inschrijven; openen en ook account; spelen met echt geld of voor de lol), stemt u ermee in om te voldoen aan het beleid en de categorieën. U bent niet alleen akkoord met de voorwaarden:

in het proces van uw account, maar bovendien bij elke terugbetaling die de site u, de klant, aanbiedt met behulp van een prijs, contant of enig ander beloningsmechanisme.